Musiikot, tanssijat, taitelijat ja runoilijat — haemme esiintyjiä!

Yleistieto
Inklusiivisille ihmisille tarkoitettu kykyjenetsintäkilpailu pyrkii edistämään vammaisten henkilöiden taiteellista itsetoteuttamista ja kehitystä sekä kuntoutusta ja integraatiota yhteiskuntaan.

Järjestäjät
KULSI ry / Kulttuurisilta
Portti ry
Inkerikeskus ry

Festivaalin tavoitteet
Festivaali Tahdonvoima nimensä mukaan tähtää luovien ihmisten etsimiseen vammaisten henkilöiden piiristä sekä heidän itseluottamuksen ja omiin voimiinsa uskomisen vahvistamiseen. Festivaali tarjoaa vammaisille henkilöille mahdollisuuksia osallistua tasa-arvoisesti kulttuuritapahtumiin, tutustua uusiin ihmisiin ja löytää uusia kavereita eri maistakin. Sen lisäksi festivaalin tehtävänä on yhteiskunnallisen huomion herättäminen ja vammaisten henkilöiden roolin korostaminen nyky-yhteiskunnassa.

Ehdot ja ohjelma
Osallistua voivat eri-ikäiset ja -maalaiset vammaiset henkilöt.
Ikäryhmät:
lapset ja nuoret, 0 -17v
nuoret aikuiset, 18 — 39 v
keski-ikäiset, 40 — 64 v
ikääntyvät, 65 – 84 v
vanhukset, 85 vuotta täyttäneet

Festivaali järjestetään kolmessa vaiheessa:
1. vaihe: karsinta (1.8.2016 — 1.11.2016, oma kaupunki). Järjestetään kaupungin palvelukeskuksissa ja ryhmäkodeissa koko Suomen alueella

2. keskivaihe ja hyväntekeväisyyskonsertti (6.11.2016 Helsinki)
Kaikki toiselle vaiheelle valitut osallistujat esiintyvät konsertissa, jonka jälkeen parhaat esiintyjät saavat lähteä pienelle kiertueelle Helsingin alueella: konsertteja järjestetään monipuolisissa palvelukeskuksissa.
Hyväntekeväisyyskonsertin aikana on kahvi- ja teetarjoilu, myynnissä on leivokset ja käsityöesineet. Kaikki saamamme rahat käytetään hyväksi tutustumismatkan järjestämiseen. Tutustumismatka ensimmäiselle inklusiiviselle kansainväliselle kongressille (7-10 syyskuu, 2017, Jekaterinburg, Venäjä) The first world congress for persons with disabilities (ks. http://kongress2017.ru/en/index.html ) on ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa inklusiivisiä ihmisiä koskeviin asioihin.

3. vaihe eli kansainvälisen tason vaihe (heinäkuu 2017 Helsinki)
Konsertti sovitetaan humanitaarisen mission Sails of the spirit (ks http://extrability.org/en/sails-spirit-2016-to-begin/ ) ajaksi. Sails of the spirit on maailmanympäripurjehdus, johon osallistuvat inklusiiviset ihmiset Venäjältä ja muista maista. Mission päätavoitteena on kansainvälisen inklusiivisen vuorovaikutuksen kehittäminen.

Lopputulosten tarkastelu ja palkintojenjako
Kaikki festivaaliin osallistujat saavat diplomeja ja muistolahjoja. Tuomaristo valitsee yhden henkilön, joka pystyy lähtemään tutustumismatkalle Jekaterinburgiin.
Hakemuksia voi lähettää sähköpostitse kulsi.info@gmail.com
Voit kysyä lisää sähköpostitse kulsi.info@gmail.com (Anna Oborina, KULSIn puheenjohtaja) tai puhelimitse 0401380929 alk 11.8.2016

Toivomme teidän ryhtyvän yhteistyökumppaniksemme

Täytä hakemus seuraavan lomakkeen avulla tästä linkistä:

yhtyeen nimi (mikäli kyseessä on yhtye)

Nimi, joka näkyy diplomissa

osallistujien etu- ja sukunimet syntymäaika vammaryhmä (ilmoita (kirjoita tähän sarakkeeseen) apuvälineistä tarvittaessa) osoite taidelaji (musiikki, tanssi, runous, kuvataide yms) kontaktihenkilö/avustaja (puhelinnumero, sähköposti)